top of page

AFDEKKEN EN  FIXEREN 

Protectie- en fixatielakens

Het Medi sheet absorend protectie lakens bieden patiënt en medewerker extra comfort en veiligheid. De omvang van het laken, zorgt ervoor dat de gehele OK tafel wordt afgedekt en deze hierdoor niet vies kan worden, terwijl het absorbeerd vermogen van het laken ervoor zorgt dat alle lichaamsvloeistoffen van de patiënt worden opgenomen en hierdoor o.a. ulcera worden tegengegaan. Naast de standaard Medi-Sheet bieden we ook een set van de Medi-Sheet en een til- en fixatie laken in één gevouwen als set. Het extra laken kan worden gebruikt om de armen van de patiënt tegen het lichaam te fixeren of om de medewerker te helpen bij het (het)positioneren van de patiënt

.

 

Het til-en fixatielaken bieden we ook los aan, in 2 afmetingen : 100 x 150 cm en 80 x 125 cm.

WARMTEMANAGEMENT

Warmtedekens

Mediborgh biedt u de optimale keuze wat betreft de passieve verwarming; de Medi Blanket. Deze non woven disposable deken is verkrijgbaar in diverse diktes (300,400 en 500 gr.)  en uitvoeringen (Traditioneel of Ultrasonic Stitched). De afmeting van 130 x 210cm zorgt ervoor dat het gehele lichaam kan worden bedekt.

Het materiaal van kenmerkt zich als zacht en soepel, comfortabel voor de patiënt en makkelijk drapeerbaar. De samenstelling van buiten en binnen materiaal zorgt voor optimaal patiënten comfort en houdt de lichaamstemperatuur van de patiënt gedurende lange tijd vast.

 De dekens kunnen worden weggegooid met het gewone afval.

Sinds kort leveren we ook een 100% polyester warmtedeken. Deze is recyclebaar.

BESCHERMEN

Kleding en PBM's

Ter bescherming tegen infecties en koude op de OK, levert Mediborgh een standaardassortiment voor medewerker en bezoeker.

Dit assortiment bestaat uit Coveralls en omloopjasjes van 40 gsm Polypropyleen en Isolatiejassen gemaakt van het comfortabele SMS.

Daarnaast bieden we mondmaskers en handschoenen, zowel onderzoeks- als chirurgische handschoenen. Van de Chirurgische handschoenen bieden we zowel een latex- als een latexvrije variant.

MEDIBORGH  B.V.

Bedankt voor de inzending!

bottom of page